Кохання було не таким вже й легендарним: чоловік Софії Ротару влаштовував скандали та сцени ревнощів

Виявляється у Софії Ротару та Анатолієм Євдокименко бували й темні часи у стосунках.

Чоловік співачки Софії Ротару, керівник ансамблю “Червона рута” Анатолій Євдокименко, влаштував сцени ревнощів через подарунки, які робили його дружині.

Розірвав на шматки

Софія Ротару з чоловіком
Софія Ротару з чоловіком

Нещодавно Валерій Дайнеко став гостем передачі “Судьба человека”, де відверто розповів ведучому Борису Корчевнікову про свої стосунки з Ротару. За словами артиста, в той час дуже багато відчували теплі почуття до Софії Михайлівні – в цю яскраву і красиву жінку складно було не закохатися. Як правило, згадує Дайнеко, співачка ігнорувала прояви уваги своїх численних шанувальників, адже вона була заміжня. Хоча музикант переконаний, що він Ротару теж сильно подобався.

Софія Ротару - сувора бабуся
Софія Ротару 

Відомий музикант, який починав свою кар’єру саме в музичному колективі Ротару, розповів про один епізод. За словами Дайнеко, він відчував до артистки велику симпатію і одного разу подарував їй написаний ним портрет. Ось тільки чоловік Софії Михайлівни цей презент не оцінив.

“Коротше, він розірвав картину на шматки. Софію Михайлівну любили всі! Її дійсно любили як артистку, і я не залишився в стороні. Необов’язково було рвати малюнок. Можна було посваритися, але рвати роботу художника …”, – обурився музикант.

Ставалися й інші випадки, коли Валерій мучився від “любовного трикутника”.

“Діти запросили на концерт, присвячений 20-річчю концертної діяльності Софії Михайлівни. Я був зі співачкою, в яку теж був закоханий. А вона вийшла в зал, подивилася на нас, блиснула так очима! Молдавські ревнощі!”, – згадує Дайнеко.

Через деякий час такий стан справ перестало влаштовувати музиканта – він просто втомився мучитися від нерозділеного кохання. Цікаво, що наостанок Євдокименко влаштував Валерію Сергійовичу ще одну сцену ревнощів, приїхавши в аеропорт.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.