Марічка Падалко зізналася, що живе не в столиці, а в селі: журналістка з народу чи просто мало платять?

Телеведуча Марічка Падалко опублікувала в соціальних мережах кадри з дому з відміткою геолокації. Виявилося, журналістка живе не в столиці.

За 20 років роботи на телебаченні Марічка Падалко полюбилася тисячам, а то й мільйонам глядачів, які із задоволенням дивляться на неї в кадрі, а також стежать за життям зірки в Інстаграмі. Він налічує вже майже 200 тисяч підписників, яких героїня статті регулярно радує новими фото, відео, роздумами про життя і не тільки.

Марічка Падалко в студії ТСН
Марічка Падалко в студії ТСН

На цей раз в сторіз Марічки з’явився невеликий ролик з непогодою, де відзначена локація зйомки – село Горбовичі. У підписі Падалко запитує фоловерів:

“Київ, дощ вже дійшов?”.

Скріншот з Інстаграму Марічки Падалко
Скріншот з Інстаграму Марічки Падалко

Судячи з усього, сім’я журналістки живе не в столиці, але, ймовірно, тільки на літній період. Вся справа в тому, що раніше вона ділилася плюсами і мінусами життя в місті і за містом, зазначивши, що у них з чоловіком Єгором Соболєвим є як квартира в Києві, так і заміський будинок, його вони називають дачею. Саме там проходять їх вихідні, канікули і локдауни, однак постійно їздити звідти на роботу і розводити дітей в школу – утомливо через затори.

До речі, пара виховує трьох спільних дітей – сина Мішу та дочок Катю і Машу. Бути мамою для Марічки велике щастя, адже в минулому досить тривалому шлюбі їй так і не вдалося завагітніти.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Марічко Падалко та Єгор Соболєв зі своїми дітьми

Що стосується життя в міській суєті, то тут теж є речі, які телеведучій не подобаються – обмежена територія, екологія, шум та купа непередбачуваних сусідів. Одне добре – все поруч і в квартирі набагато менше часу займає генеральне прибирання.

Схожі статті