Хто був першим чоловіком Олі Полякової, за якого вона вийшла заміж ще юною? Біографія, фото, цікаві факти

Відома українська співачка Оля Полякова щаслива і на сцені, і вдома, адже там на неї завжди чекає люблячий чоловік і діти.

Вперше весільну сукню Оля одягла на себе у 2004-му, коли їй було всього 20 років. Молода, красива, висока і подаюча надії виконавиця не страждала від нестачі чоловічої уваги, але тільки одному чоловікові пощастило відвести героїню нашої сьогоднішньої статті під вінець.

Перший і єдиний коханій Суперблондинки вітчизняної естради – бізнесмен Вадим Поляков. Він старший за Ольгу на 15 років, проте ця різниця у віці анітрохи не завадила їм побудувати міцну родину.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом
Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом

Через півроку після весілля подружжя стало батьками дівчинки Маші. Нескладна математика підказує, що нареченою Полякова вже була в положенні, хоча сама вона зовсім не приховує і не соромиться цього факту, адже дитина народилася в атмосфері любові і гармонії.

Коли Маша трохи підросла, пара наважилася на другу вагітність – в 2011-му у них народилася ще одна дівчинка, яку назвали Алісою. Старша спадкоємиця артистки любить увагу і навіть веде особистий блог в соціальних мережах, а ось молодша дратується, коли знаменита мама знімає її на камеру, тому що соромиться.

Оля Полякова з доньками Машею та Алісою
Оля Полякова з доньками Машею та Алісою

Чоловік Олі Полякової теж людина непублічна, тому його біографія не піддається розголосу, та й на сімейних фото з дружиною і дітьми він з’являється нечасто. Один з останніх таких знімків був зроблений ще взимку на Різдво в затишній домашній обстановці. Зірка, звичайно ж, із задоволенням поділилася кадром в своєму Інстаграмі, зібравши масу захоплених коментарів.

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Родина Олі Полякової

До речі, сімейство живе в заміському особняку з великою присадибною ділянкою. У них навіть є власна міні-ферма, а у вільний від гастролей час Ольга займається господарством, сироварінням та куховарством – такі в неї хобі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.