Вагітна Настя Каменських намагалася приховати великий живіт під час виступу, але правда вийшла назовні

Настя Каменських продемонструвала солідний животик на сцені.

Останнім часом Настя Каменських все частіше стала спричинювати чутки про її вагітність. Зараз зірці 34 роки, вона заміжня і заможна. Єдине, чого, за думкою вірних фанатів, їй не вистачає — це народження первістка, яка все ніяк не наступає.

Настя Каменських хоче дитину

Скріншот сторінки Насті Каменських. Артистка виступає на сцені.

Не так давно Настя Каменських зізнавалася, і не в одному інтерв’ю, що хоче мати дитину. Мовляв, просто Господь не дав і якщо це станеться, вона буде вдячна. Втім, про плани на вагітність і майбутнє поповнення вона навіть не заговорила. У її чоловіка вже є дитина від першого шлюбу з Іриною Горовою — хлопчик Андрій. І здається, що він усім задоволений.

Настя Каменських показала великій живіт на сцені

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Нещодавно на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явилося безліч відеороликів, з її останього виступу. На сцені вона постала у чорному аутфіті і пере в’язала солідний живіт шовковою тканиною. Втім, приховати животик не вдалося, він все одно кидався в очі. Цілком можливо, що вона не знаходиться в цікавому положенні, а просто набрала зайву вагу. Адже у Насті Каменських є проблеми з заїданням проблем. Про це вона зізнавалася Славі Дьоміну. А так як нещодавно помер її батько, і їй було дуже важко впоратися з емоціями і вона постійно заїдала своє горе. Зараз Настя активно намагається схуднути.

Нагадуємо, що у 2019 році стало відомо про те, що Настя Каменських та Потап одружилися. Сенсаційна новина стала справжнім святом для фанатів пари.

Схожі статті