Син Альбіни Джанабаєвої та Валерія Меладзе випадково засвітив будинок, де живе сімейство: справжні хороми

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе вже давно не приховують відносин. У них троє спільних дітей і, звичайно, живуть вони теж разом.

Роками виконавці приховували від публіки свій роман, а все тому, що зав’язався він, ще коли Валерій був одружений з першою жінкою Іриною. Ховалися вони так успішно, що їм навіть вдалося не афішувати народження сина Костянтина у 2004 році.

Колишня змогла пробачити образу на екс-чоловіка далеко не відразу, адже новина про зради стала для неї несподіванкою, як і ім’я його коханки:

“Звичайно, я знала Альбіну, але й припустити не могла, що у неї є син від Валєри”, – розповідала Ірина.

Валерій Меладзе з колишньою дружиною і доньками
Валерій Меладзе з колишньою дружиною і доньками

Зараз між ними хороші стосунки, адже вони разом виростили трьох прекрасних дочок. Джанабаєва вже наздогнала конкурентку – в квітні 2021-го вона народила Меладзе третю дитину, дівчинку Агату, а в липні 2014-го у них народився другий син Лука. Якраз сьогодні, 2 липня, хлопчикові виповнилося 7 років, на честь чого знамениті батьки зворушливо привітали його з днем ​​народження.

Альбіна Джанабаєва з новонародженою донечкою
Альбіна Джанабаєва з новонародженою донечкою
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе з синами
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе з синами

У своєму Інстаграмі Валерій Меладзе написав:

“У цьому ранньому віці в ньому вже так багато чоловічого. Взагалі сучасні діти захоплюють мене здатністю вбирати знання, свободою мислення, умінням відстоювати свою думку. Але як же багато потрібно старатися нам, дорослим, щоб зробити цей світ досконалішим, і щоб наші діти були мудрішими і добрішими за нас!”.

Пост виконавець супроводив фотографією Луки верхом на поні.

Молодший син Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе
Молодший син Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе

Альбіна ж вирішила показати підписникам, як вміло хлопчик розсікає на гіроскутері по двору їх заміського будинку, засвітивши тим самим величезну доглянуту територію, високий зелений паркан і дах особняка. У відмітках вказана локація – Москва.

Виходячи з офіційної біографії колишньої учасниці гурту “ВІА Гра” у Вікіпедії, пара живе в елітному котеджному селищі Millenium park, де за будинок доведеться викласти щонайменше 2 мільйони доларів.

Схожі статті