Фіналістка “Холостяка-11” Юля “Зайка” показала, як її балує новий кавалер: Михайло Заливако кусає лікті

Найдраматичнішим моментом шоу "Холостяк-11" був фінал, де Михайло Заливако розбив серце потенційній обраниці Юлії.

Юлія Бельченко або, як її прозвали глядачі, “Зайка” так і не стала нареченою холостяка 11 сезону Михайла Заливаки. Чоловік попри те, що неодноразово вертав учасницю у проект, вирішив лишитися з Анною Богдан. Дівчина наполегливо проявляла увагу до холостяка весь час та не боялася бути прямолінійною з учасницями.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11

Юлія Зайка, коли почула “ні” від Михайла дуже болісно сприйняла новину:

“Я пройшла через біль, приниження, розчарування, зраду, страх, самотність і порожнечу! Я покидаю проєкт одна. Я не знайшла тут коханого, я знайшла силу. Мене неможливо зламати, тепер я знаю це напевно! Я вдячна тобі за наше маленьке життя разом, але твоє серце зробило свій вибір. Я змушена тебе відпустити”, — написала Бельченко після проекту.

Глядачів обурило таке рішення. У мережі навіть пішли чутки про те, що Анна Богдан полишить Михайла після фіналу. Та пара – нерозлучна. Схоже й у Юлії справи також пішли вгору. Дівчина показала на сторінці в Інстаграмі хлопця, який вирішив її вразити своєю кулінарною майстерністю.

Юлія показала свою вечерю

“Господарочка”, – підписала сторіз Юлія

Виявляється на столі – улюблена страва дівчини. Юлія полюбляє гречку.

Юлія показала свою вечерю

Звати такого турботливого джентельмена – Дмитро. Виявляється, він є колегою та другом Юлії. Часто проводять молоді люди час разом, але Зайка і словом не обмовилася, що між нею та цим хлопцем є романтичні почуття.

Будемо спостерігати за цією парою.

Схожі статті