Оля Полякова різко відповіла Валерію Меладзе: пообіцяла викрити усі подробиці домагань його брата-продюсера

Ні для кого не секрет, що українська співачка Оля Полякова за словом в кишеню не полізе. Тепер в цьому переконався і Валерій Меладзе.

Скандал зі звинуваченнями композитора і продюсера Костянтина Меладзе в домаганнях досі не вгамувався. Цю хвилю почала Ані Лорак, яка в програмі “Доля людини” сказала, що Костянтин Шотаєвич пропонував їй кар’єру через ліжко. Пряме формулювання зірка не дала, але це зрозуміло з її слів про те, що умови співпраці лежали в особистій площині і стосувалися теми “на що ти готовий піти заради популярності”.

Ані Лорак та Костянтин Меладзе
Ані Лорак та Костянтин Меладзе

Після виходу інтерв’ю в ефір на Лорак полилося багато критики і бруду – нібито, вона оббрехала Меладзе. Тоді Оля Полякова вирішила встати на захист колеги по сцені і заявила, що вірить Ані, тому що свого часу отримувала від Костянтина таку ж пропозицію.

Днями Валерій Меладзе поспілкувався з Ксенією Собчак, де, звичайно ж, було порушено тему скандалу, пов’язаного зі знаменитим братом. Артист продовжує його захищати і стверджує, що нічого подібного не було і бути не могло, а Олю він назвав не виконавицею, а фріком в купальнику з короною на голові, порівнявши її з Сергієм Звєрєвим.

Костянтин та Валерій Меладзе
Костянтин та Валерій Меладзе

Відповідь Полякової не змусила на себе чекати. Суперблондинка опублікувала в своєму Інстаграмі відеозвернення, де поставила “благородному грузину” кілька незручних запитань з приводу того, чому всі ці роки він продовжує виступати і в Україні, і в Росії, відмовчуючись на тему того, що відбувається між країнами.

Вона вважає нечесним, що братам Меладзе за цю двояку позицію не дорікають, на відміну від інших виконавців, які поплатилися репутацією:

“Коли ви поясните своїм шанувальникам, що ви і ваш брат спокійно працюєте в Україні? А ось Ані Лорак чомусь не має такої можливості. Як вам це вдається: сидіти в журі українського відбору на “Євробачення”, і одночасно в російському “Голосі”, давати концерти і тут, і там? Але прилітає чомусь не вам, а іншим українським артисткам, які працюють в Росії. Це як же вам так вдається? Розкажіть свій секрет. Сидіти на всіх стільчиках відразу з благородним виразом обличчя”.

Оля Полякова
Оля Полякова

Завершила Ольга своє звернення так само різко, як і почала – пригрозила викрити усі непривабливі деталі їхнього спільного минулого:

“Ваша думка для мене нічого не варта. Ви хотіли знецінити мене і мої слова про історію, пов’язану з вашим братом. Не вийде. Я вас не чіпала, але своїм тоном, словами, ви тільки розпалили в мені бажання розповісти більше, з подробицями. Далі вони будуть. Слідкуйте за анонсами”.

Схожі статті