Співачка МакSим прийшла до тями після тривалого перебування у комі: зірці допомогла непохитна віра в Господа

Співачка МакSим поступово йде на поправку і можливо знову встане на ноги.

Директор МакSим Маргарита Соколова прокоментувала чутки про поліпшення самопочуття зірки після того, як її відвідав священнослужитель.

Допомогла віра в Господа

Представник співачки опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеозвернення батька Луки, в якому він розповів, що після обряду причастя артистці стало краще. Однак стверджувати, що МакSим пішла на поправку, поки ще рано.

Вчора настоятель Пронського чоловічого монастиря в Рязанській області, ігумен Лука Степанов в рамках прямого ефіру телеканалу “Спас” розповів про самопочуття МакSим.

“Про Марину були якісь чутки в пресі, що вона без свідомості. Так ось у неї свідомість є. Вона сподобилася і соборувалася, і причастилася. І молиться. Не буду зараз уточнювати подробиці, яким чином і звідки це. Але це достовірно”, – заявив священик.

Марина Максимова
Марина Максимова

Нагадуємо, що МакSим госпіталізували в середині червня. При цьому у неї не було виявлено коронавірусної інфекції – всі тести показували негативний результат. На початку липня з’явилася інформація, що на постановку діагнозу могло вплинути самолікування співачки, яким вона займалася до приїзду бригади лікарів додому. Відчувши слабкість, артистка могла приймати препарати, які могли змити слід інфекції. Імовірно Марина могла заразитися COVID-19 від свого охоронця. Відзначимо також, що стан здоров’я знаменитості вже обріс чималою кількістю чуток. Так, наприклад, після відключення її від ШВЛ ЗМІ поширили інформацію, що у зірки вражена печінка. Представник пацієнтки ці домисли спростувала.

Схожі статті