Зірка серіалу “Кріпосна” Тарас Цимбалюк одружився: хто стала обраницею актора та де відгуляли весілля?

Тарас Цимбалюк одружився на жінці, з якою зустрічався впродовж трьох років.

Не так давно Тарас Цимбалюк входив у список найбажаніших холостяків України. Завдяки участі у серіалі “Кріпосна”, його обличчя стало знайомим кожній українці. Але останні 3 роки його серце було зайнятим. Обраницею знаменитості стала Тіна Антоненко. Приваблива білявка працює візажистом і має, хоча і невеличку, але вірно аудиторію свого мікроблогу.

Тарас Цимбалюк і Тіна одружилися

Нещодавно на особистій сторінці нареченої Тараса Тіни Антоненко в соціальній мережі Інстаграм  з’явилася нова публікація, у якій вона розповіла, що вони з актором вже одружилися.

Дівчина опублікувала фотографію, на якій обидва постали до об’єктиву спинами. Актор та візажистка були одягнені у халати, на яких було написано “Містер” та “Місіс”, натякаючи на сімейний статус. На фоні двох молодих людей постали гори, що говорить про те, що зараз пара знаходиться у медовому місяці і насолоджується компанією одне одного.

А в дописі до світлини, вона вказала, що 3 липня стала дружиною Тараса. Таку дату обрали не випадково — у цей день вони почали зустрічатися. Також новоспечена дружина пожартувала, що тепер у знайомих та журналістів не буде шансу назвати її Тонею, що дуже часто траплялося через її прізвище.

За словами подружжя, весілля відгуляли у колі найближчих друзів та родичів. Тарас та Тіна намагалися уникнути публічності і влаштували церемонію таємно.

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк освідчився Тіні у прямому ефірі шоу “Танці з зірками”. Невдовзі актор розповів, що довго не міг наважитися на такий публічний крок ​та відповідальний вчинок.

Схожі статті