Чому від Андрія Джеджули йдуть жінки: що відомо про конфлікти шоумена з Сантою Дімопулос та Юлією Леус

Відомий український актор і шоумен Андрій Джеджула регулярно опиняється в центрі скандалів, пов'язаних з його дружинами.

Андрій Джеджула – вельми обговорювана особистість в медіа-просторі. Не в останню чергу саме через його бурхливе особисте життя. З екс-солісткою групи “ВІА Гра” Сантою Дімопулос герой статті в офіційному шлюбі не перебував, але три роки прожив разом, а результатом їхніх стосунків стало народження сина Даніеля.

Санта Діпомулос і Андрій Джеджула з сином
Санта Діпомулос і Андрій Джеджула з сином

Через пару років після розставання між Сантою та Андрієм розгорівся скандал. Шоумен стверджував, що співачка забороняла йому бачитися з дитиною. Щоб відновити справедливість, він був змушений судитися, тоді ж на нього накинулися троє невідомих чоловіків. Опинившись в реанімації, Джеджула звинуватив у тому, що сталося колишню. У відповідь на це Дімопулос порадила йому звернутися до психіатра, якщо він вважає, що вона на таке здатна.

Також екс-віагрянка прямо говорила про те, що Андрій проявляв агресію за часів їхнього спільного життя:

“З ним важко спілкуватися, він дуже агресивний. Це стосується не тільки мене, а й дитини”, – наводить слова зірки ТСН.

Пізніше їм все ж вдалося налагодити відносини заради сина.

Санта Дімопулос і Андрій Джеджула
Санта Дімопулос і Андрій Джеджула

З Юлією Леус Джеджула теж не зміг побудувати міцну сім’ю. Вперше вони зіграли весілля в 2017 році, але вже в серпні 2019-го подружжя розлучилося, хоча на цьому їх історія не закінчилася, адже в тому ж році 31 грудня пара одружилася вдруге.

Юлія Леус та Андрій Джеджула
Юлія Леус та Андрій Джеджула

У лютому 2021-го у них народилася дочка Адель, проте ще до її народження Юлія звинувачувала Андрія в тому, що з його вини потрапила до лікарні через сильний стрес і велику ймовірність викидня. Потім жінка неодноразово стверджувала, що шоумен дозволяв собі підіймати руку на неї. Незважаючи на це, ставши батьками, Леус і Джеджула продовжили жити під одним дахом. Втім, нещодавно це змінилося – Юлія з’їхала і забрала з собою доньку. Після цього ведучий нарешті перервав мовчання і виклав своє бачення ситуації.

За словами Андрія, він робив для дружини все – готував, прибирав, забезпечував, вислуховуючи постійні образи, а маніпулятор в їхній родині вона:

“Юля – рвач, жінка, яка навчилася виживати, але не за рахунок своїх професійних навичок і вмінь, а за рахунок таких дурнів, як я!”.

Андрій Джеджула заявив про зникнення дружини та дочки
Андрій Джеджула та Юлія Леус з новонародженою дочкою

У своєму довгому повідомленні Джеджула і про Санту згадав:

“Випади моєї колишньої, мовляв, він зупинився в розвитку, погано впливає на сина. Про мій розвиток раптом заговорила людина, результати сесій якої в універі прямо залежали від моїх знань! Вже дуже не хотілося б нагадувати! І дуже рекомендую утриматися від звинувачень в поганому впливі на сина! Мені теж при бажанні знайдеться що відповісти!”.

Леус в боргу не залишилася і спочатку опублікувала у себе в Інстаграмі відео, на якому Джеджула стоїть перед іконами на кухні і дивно молиться, розмахуючи руками, після чого показала своє обличчя з синцями – нібито, це справа рук Андрія.

На першому кадрі Андрій Джеджула дивно молиться, на другому Юлія Леус демонструє синці на обличчі, фото взяті з її Інстаграму
На першому кадрі Андрій Джеджула дивно молиться, на другому Юлія Леус демонструє синці на обличчі, фото взяті з її Інстаграму

Однак незабаром ці пости Юлія видалила, пояснюючи це тим, що не хоче опускатися до рівня чоловіка.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.