Вагітна Настя Каменських радісно пританцьовує та позує на камеру з великим животом: “Буде поповнення скоро!”

Настя Каменських знову хвилює підписників підозрілим виглядом своєї фігури.

Останнім часом у мережі стали активно вестися обговорення про можливу вагітність Насті Каменських, яка все ніяк не зважиться на народження первістка. Так, співачка ніколи не заперечую факту, що мріє стати матір’ю. Втім, сама подія все ніяк не настає. Настя та її коханий чоловік Потап знаходяться у шлюбі вже не один рік, але спільна дитина у закоханих не з’являється.

Настя Каменських нарешті вагітна?

Не так авно на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому співачка наважилась танцювати з морозивом у руках. Артистка запустила свого роду челендж: покажіть, що ви зробите, коли потрапите у безглузду ситуацію.

На співачці була одягнена довга футболка. Варто відмітити, що останнім часом артистка надає перевагу саме подібному одягу, що може казати про її цікаве положення. А від коментаторів не приховався той факт, що животик у Насті таки збільшився. Деякі сказали про це їй напряму.

Скріншот коментаря під публікацією Насті Каменських.

Однак, не варто забувати, що Настя пережила серйозне психологічна потрясіння, адже втратила батька. Знаменитість не приховує, що через це набрала зайву вагу і не в змозі її позбавитися на даний момент.

Скріншот коментаря під публікацією Насті Каменських.

В інтерв’ю Славі Дьоміну Настя Каменських розповіла, що має звичку заїдати проблеми та переживання, і це неодноразово ставало причиною набору ваги. Сподіваємося, що причиною того, що співачка роздобріла є саме вагітність, а не зайві кілограми.

Схожі статті