Влад Яма скоро перестане бути зіркою і втратить місце на телебаченні? Відомому хореографу знайшли заміну

Влад Яма, можливо, більше не буде ключовою фігурою в танцювальній сфері шоу-бізнесу.

Влад Яма став справжньою зіркою завдяки участі у першому сезоні “Танці з зірками”. Вибуховий дует з Наталкою Могилевською приніс йому славу та визнання. Згодом він посів суддівське крісло не тільки у шоу, у якому раніше приймав участь, як звичайний танцівник, але й у популярному проекті  “Танцюють всі”. З тих пір склалося враження, що телевізійна кар’єра Влада стояла на місці багато років. Втім, зараз в нього є реальний шанс залишитися ні з чим.

Реальний конкурент Влада Ями

Серед переможців танцювального шоу числиться і Макс Леона, який будує грандіозні плани на кар’єру зіркового хореографа.  Нещодавно журналісти каналу “1+1” поцікавилися, чи  планує Макс Леонов зайняти місце судді Влада Ями в “Танцях із зірками”? З’ясувалося, що плекає такі надії:

Макс Леонов з партнеркою по паркету Сантою Дімопулос.

“У мене довгий час над робочим столом висів плакат Влада Ями з його підписом. Це був період, коли він танцював з Наталею Могилевською. Знайомі Влада запросили його до нас в зал, я десь вихопив плакат і підійшов до нього з ручкою, щоб той розписався. Для мене Влад і друг, і приклад, і конкурент. Тому що я теж планую сісти в суддівське крісло “Танців з зірками”

Втім, Влад Яма залишиться проект інфронтмент шоу “Твій день”. Зараз ведучий працює з Русланою Писанкою та Іриною Ванниковою. Чим, на даний момент це єдиний проект, де Влад Яма є затвердженим. Сподіватимемося, що Макс та Влад посядуть суддівські крісла, які знаходяться поруч, і не будуть боротися за одне й те саме місце.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.