Андрій Данилко попрощався з глядачами: артист зізнався, що покидає сцену через проблеми зі здоров’ям

Андрій Данилко шокував фанатів нещодавнім вчинком. Подробиці в статті.

Андрій Данилко — неймовірно працьовита родина. За рік він встигає відпрацювати безліч концертів, корпоративів та замовлень на весілля. Артист вже одно разу робив творчу перерву і доволі довготривалу. Подейкували, що це сталося через депресію, яка не давала співакові жити повним життям після участі на Євробаченні. Втім, Вірка Сердючка повернувся, і повернувся з тріумфом. Більш того, це не заважає йому постійно з’являтися на екрані у нових телепроектах.

Попрощався та пішов

Під час концерту на фестивалі Atlas Weekend в Києві Андрій Данилко заспівав улюблені народом хіти Сердючки. Його колектив в яскравих нарядах, як завжди, заводив публіку запальними танцями. А в кінці виступу артист влаштував дуже зворушливий момент. На сцені погасили світло, залишивши напівтемряву. Андрій повільно зняв свій головний убір із знаменитою зіркою, запропонував публіці загадати бажання і передав зірку своїй “мамі”.

“Я вас люблю, спасибі велике”, – тремтячим голосом звернувся до глядачів Данилко.

І зізнався, що погано себе почуває. Після чого під бурхливі оплески пішов зі сцени.

Нагадуємо, що нещодавно відомий український продюсер Юрій Нікітін розповів про те, що Андрій Данилко довгий час страждає від важкої хвороби. В менеджмент артиста заперечив цей коментар. Піар-менеджер Андрія Данилка стверджував, що справа лише у порушенні сну. Втім, згодом з’явилася інформація про затяжну депресію, якої страждає Андрій. Чи є насправді у співака більш серйозний недуг невідомо, але більшість глядачів схиляються до цієї версії.

Схожі статті