Як живе фан-клуб Олега Винника: активні жінки, які люблять виступи і ненавидять, коли їх кличуть “вовчицями”

В Олега Винника прихильники настільки активні, що заснували справжній фан-клуб, який не пропускає концертів артиста та всіляко його підтримує.

“Многосчастьевск”. Так називається фан-клуб Олега Винника. Звучить, як назва міста і “містян” у ньому майже 50 тисяч. Прихильниці співака мають власну спільноту у фейсбуці та за можливості не пропускають концертів артиста.

Фан-клуб Олега Винника

Виданню Reporters деякі прихильниці навіть дали інтерв’ю. Виявляється, хобі у жінок – затратне. Часто на концерти доводиться їхати навіть не одним видом транспорту, а деякі ризикують та йдуть пішки на виступ улюбленого артиста.

Та справжнє життя кипить у соціальних мережах: фанатки присвячують вірші, публікації Олегу, обговорюють ідеї для подарунків співаку та разом втілюють їх у життя. Багато хто знаходить у клубі відраду та відволікається від життєвих проблем. Є також чоловіки-фанати Винника. Багатьом “Многосчастьевск” допомагає відчувати себе потрібними та реалізованими.

Чому ображаються на прізвисько “вовчиці”?

Фан-клуб Олега Винника

Пісня “Вовчиця” з’явилася у медійному просторі у 2013 році і 3 тижні трималася у топі. Станом на січень 2019, відео входить до ТОП-50 найпопулярніших україномовних пісень на YouTube.

Композицію пов’язують далеко не з радісними подіями та не вважають її гімном жіночій силі. Виявляється, Олег оспівує долю вдови. Прихильниці кажуть, що їм стає ніяково, коли від молодих дівчат чують, що ті називають себе “вовчицями”. Нікому не бажають відчути такої долі.

Цікаво, що багато “атошників” слухають також цю композицію, адже Олег Винник дуже чуттєво вникає в емоції.

 

Схожі статті