Лідія Таран показала дорослу дочку, яка росте копією свого тата вихідного дня – Андрія Доманського (ФОТО)

Відома українська телеведуча Лідія Таран самостійно виховує дочку Василину, яка з'явилася на світ в цивільному шлюбі з Андрієм Доманським.

Героїв нашої сьогоднішньої статті звела робота. Вони познайомилися на вечірці ранкового шоу “Підйом”. Таран була незаміжньою, а Доманський тільки-но розійшовся зі своєю першою дружиною. Спільні плани на кар’єру і майбутнє врешті-решт зв’язали їх серця, так у них і народилася дочка.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Колись пару Лідії Таран та Андрія Доманського називали найкрасивішою в українському шоу-бізнесі, проте поступово почуття згасли і вони розійшлися. Не обійшлося без чуток про те, що насправді причиною розставання стала інша жінка, адже цивільний шлюб телеведучих тривав до 2010 року, а вже у 2011-му Андрій одружився на своїй нинішній дружині.

Ось як тоді коментувала розрив сама Лідія:

“Все зруйнувалося в одну мить. Зазвичай тобі повідомляють про таке, коли все дійсно зруйновано. А я до цього думала, що все добре”, – наводить слова зірки 1+1 Viva.

Лідія Таран і Андрій Доманський
Лідія Таран і Андрій Доманський

Зараз єдина тема для спілкування між колишніми – дочка Василина. Живе вона з мамою, але з батьком теж бачиться. Він же, в свою чергу, намагається бути в курсі всіх справ дитини і в потрібний момент приходить на допомогу.

Таран часто публікує сімейні фото зі спадкоємицею, які збирають купу коментарів про те, що дівчинка стає все більш схожою на свого тата вихідного дня. Втім, сперечатися з цим важко.

Лідія Таран з дочкою Василиною
Лідія Таран з дочкою Василиною
Лідія Таран з Василиною
Лідія Таран з Василиною

В одному зі своїх інтерв’ю Доманський зізнавався, що не так часто спілкується з Василиною, однак він упевнений, що обов’язково прийде час, коли їй знадобиться батьківська порада:

“Тоді її справи будуть у мене в пріоритеті”.

До речі, шоумен є багатодітним батьком шістьох. Двоє у нього від першого офіційного шлюбу, дочка від відносин з Лідією і ще троє від нинішньої дружини.

spot_img

Схожі статті