Як склалася доля акторів з серіалу “Бригада” і кого вже немає у живих: Сергій Безруков, Дмитро Дюжев та інші

Серіал "Бригада" вийшов на екрани у 2002 році. Він органічно вплівся в історію телебачення та кінематографу. Подивіться, як склалася доля артистів зараз.

Серіал “Бригада” дійсно можна назвати культовим. Кіноепопея повідала простим громадянам про всю жорстокість бандитського світу. Без прикрас показали взаємини криміналітету та всю небезпеку такого життя. Серіал закінчився тим, що головний герой Саша Бєлий ховав своїх друзів, а як склалася доля реальних акторів?

Сергій Безруков

Актор, який зіграв головну роль, роль Саші Бєлого зараз очікує з дружиною дитину. Сергій все ще продовжує свою акторську кар’єру. Йому довіряють ролі Пушкіна, Єсеніна.

Дмитро Дюжев

Актору після вдало зіграного образу Космоса з “Бригади” посипалися пропозиції з ролями. Грав і бандитів, і благородних персонажів. Вважає своєю найбільшою вдачею те, що зустрів своє кохання.

Володимир Вдовіченков

Після тріумфу серіалу “Бригада”, Володимиру доля підкинула ще одну успішну зіркову роль. Артист зіграв у “Бумері” та отримав премію. Тривалий час не міг знайти Володимир своєї половинки. Втім, у 2015 році він оженився з акторкою, з якою проводив багато часу на знімальному майданчику фільму “Левіафан”, Оленою Лядовою.

Павло Майков

Для Павла роль “Пчьоли” у серіалі стала дебютною, але такий яскравий та харизматичний типаж одразу вподобали режисери. Один з останніх проектів “Дівчата з Макаровим” став успішним для Павла – зіграв одну з провідних ролей.

Кого з акторів серіалу “Бригада” не стало у живих у 2021?

Не всі дожили до 10-річного ювілею серіалу. Цього року на 52-му році життя помер Віталій Альшанський. У чоловіка були великі проблеми з тиском.

Віталій Альшанський

Схожі статті