Катерина Ковальчук була Кріпосною, а стала учасницею любовного трикутника: що коїться в її особистому житті?

Як сталося, що улюблениця публіки Катерина Ковальчук потрапила у скандал?

Після зйомок в 2019 році в одній із найскандальніших кінокартин “Текст” – Христина Асмус зіткнулася з несподіваною реакцією з боку деяких глядачів. Росіяни в відкриту стали засуджувати знамениту білявку за участь у відвертій сцені. На той момент Гарік Харламов і актриса ще були одружені, і гумористу явно довелося непросто після того, як фільм вийшов на широкі екрани. На публіці чоловік всіляко підтримував кохану, ось тільки в у вузьких колах подейкували про почуття сорому, яке все ж зазнав тоді веселун.

Нова обраниця і новий скандал

Новою коханою Харламова після розлучення з Христиною стала його чарівна партнерка по комедійному серіалу “Гусар” та зірка “Кріпосної” Катерина Ковальчук.

Втім, подейкують, що між колишніми досі залишилися романтичні почуття. А зовні кохана Гаріка дивно схожа на Христину Асмус. Це стало свого роду вибухівкою у російському шоу-бізнесі, де не перестають казати про те, що Гарік не зміг забути Христину, тому обрав собі її точнісіньку копію.

Жодна з зірок поки що не коментує нахабні порівняння та спроби зіткнути їх у двобої за коханого чоловіка.

Варто відмітити, що Гарік Харламов наполягає на тому, що покинув Христину задовго до виходу скандального фільму на екрани. Втім, наскільки можна довіряти його словам сказати важко. Колишнє подружжя намагається виключити неприємний епізод з історії їхніх стосунків, але поки що їм це не вдається. До речі, у пари залишилася спільна донька, вихованням якої займаються обидва батьки.

Схожі статті