Ольга Сумська не запросила на весілля з Віталієм Борисюком свою старшу сестру Наталію: примирення не буде

Нещодавно українські актори Ольга Сумська та Віталій Борисюк відсвяткували річницю подружнього життя, на честь якої влаштували друге весілля.

Відносини Ольги та Віталія зав’язалися, коли вона ще була одружена з Євгеном Паперним і виховувала маленьку доньку Тоню. Втім, це не можна назвати коханням з першого погляду. Сумська в одному зі своїх інтерв’ю розповідала, що не могла уявити Борисюка в ролі обранця через його самовпевненість.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Іскра між ними спалахнула на роботі – їм довелося грати закоханих. З того самого моменту все і почалося. Цікаво, що ініціатором весілля тоді була саме Ольга, тому в 25-ту річницю вони вирішили влаштувати пишне свято вже вдвох.

“Може й не було б такого пишного весілля, ми би відзначили це вдома, як святкують багато-багато сімей. Але ж, ну така дата, і таке скромне у нас було перше весілля. Я подумала – ну чому б і ні? Ми маємо зібратися в колі найдорожчих наших прекрасних друзів, і пишно відсвяткувати, тому що любов же зберегли. І це найголовніше”, – розповідала акторка в програмі “Світське життя”.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк у Світському житті
Ольга Сумська і Віталій Борисюк у Світському житті

Втім, серед запрошених на друге весілля не виявилося старшої сестри Ольги Наталії Сумської. Причиною цьому послужили натягнуті відносини між знаменитими родичками через різні погляди на життя, вплелася сюди і політична тема. Наталія різко висловлюється про зйомки в російських серіалах, а картини, в яких знімалася Ольга транслюються і по російському телебаченню.

Сестри Сумські Ольга і Наталя
Сестри Сумські Ольга і Наталія

Зараз єдине, що пов’язує сестер – турбота про літню матір Ганну Опанасівну. Всі сімейні справи акторки вирішують спільно, але не більше.

Схожі статті