Аллі Пугачовій байдуже на смерть екс-чоловіка Стефановича, який зробив її зіркою: “Змушував мене худнути!”

Від Алли Борисівни чекали сліз та душевних слів, яких вона, на подив фанатів, яких вона для них пошкодувала.

Відомий російський кінорежисер Олександр Стефанович, який помер від коронавірусу 13 липня, був другим чоловіком Алли Пугачової. Він так і не встиг налагодити стосунки зі своєю колишньою дружиною за життя. Після розлучення він доволі часто розповідав про стосунки зі співачкою, яку зробив справжньою зіркою.

Справжня причина розлучення

Алла Пугачова з другим чоловіком Олександром Стефановичем

Якось Олександр зізнався, чому вони розлучилися. За часів їхнього подружнього життя Стефанович зайнявся її сценічним образом.

“Тому весь час примушував Аллу працювати над собою. Коли ми познайомилися, їй було 26 років, а коли розлучилися, було 30. Вона була в такому розквіті своєму жіночому. У когось конституція така, як у Соні Ротару, а хтось повинен тримати себе в формі. Коли Алла кидала палити, у неї починала збільшуватися вага. Це особливість організму така. Вона з цим боролася”, — розповідав сам режисер.

Коли ж подружжя знову опинилися в РАГСі, але вже для того, щоб розлучитися, суддя дала час на роздуми, зазначивши, що для розірвання шлюбу потрібні дуже серйозні підстави.

“Алла тоді розлютилася:” Які підстави? Він наді мною знущався! Він мене худнути змушував”, — процитував колишню Стефанович.

Втім, спільне минуле не змусило Аллу Пугачову переступити через себе та сказати декілька слів про покійного. Примадонна проігнорувала трагедію.

Алла Пугачова та Олександр Стефанович
Алла Пугачова та Олександр Стефанович

До речі, після численних інтерв’ю Стефановича сама Алла Борисівна якось натякнула, що її черговий колишній чоловік помітно перебільшує своє значення в її кар’єрі.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.