(Відео) Мама Наташі Корольової ледь втримала поділ сукні у центрі Києва: схотіла бути новою Мерілін Монро

Мама Наташі Корольової - дуже епатажна та стильна жінка. Подивіться, яке провокуюче відео вона зняла в українській столиці.

Багато років Людмила Поривай провела в Україні: тут вона навчалася, тут виховала дітей та побудувала кар’єру. Коли вже прийшов час виходити на пенсію, зірка перебралася до Сполучених Штатів. Там вона знову щаслива у шлюбі та має багато часу для подорожей.

Ефектна та доглянута Людмила Поривай

Живе там і старша донька – Ірина, яку українці знають більше, як співачку Русю.

Нещодавно жінка прилетіла до Києва, який їй добре знайомий. Артистка на радощах буквально застрибала на головній площі і короткий ролик опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі.

У коментарях прихильники з позитивом написали:

  • Скільки позитиву та оптимізму. Обожнюю маму Люду і Наталочка
  • Ось це так, я в 54, як діжа, а тут в 75, як стрибунець.
  • Від того, що побачили це, вже день вдався! Прикольно!

Та Софійська площа – не єдине місце, де побувала Людмила Поривай. Як співачка, вона не могла не відвідати Київського оперного театру. Виявляється, дуже шанує жінка цей культурний заклад.

“Гала-концерт зірок!!! Київ, мій улюблений, знаменитий оперний театр !!! Бравісимо”, написала натхненно Людмила.

Нагадаємо, що Людмила Іванівна працювала доцентом у Київському інституті культури. Керувала ансамблем в універмазі “Україна” (за радянських часів), а ще під її началом була хорова капела “Світоч”.

Тричі Людмила Поривай була заміжньою, має двох доньок та трьох онуків. Тісно спілкується з Наташею Корольовою та її родиною.

Схожі статті