Онкохвора Анастасія Заворотнюк переписала нерухомість на рідних: чи потрапив у заповіт Петро Чернишов?

Анастасія Заворотнюк вже подарувала рідній мамі будинок. Усі деталі.

Анастасія Заворотнюк зараз знаходиться за містом, у власному особняку. Повідомляється, що не дивлячись на зміни у зовнішності вона продовжує проявляти інтерес до життя та почала цінувати рідних ще більше.

Так, за словами режисера Демідова вона багато спілкується зі своєю мамою, вони дивляться разом телевізор. Взагалі мама зараз для неї – найголовніша людина. Особняк актриси в підмосковному Крекшина тепер оформлений саме на неї.

Переписала будинок на маму

Режисер розповів багато особистих речей про нинішній стан артистки і навіть розкрив фінансові нюанси справи.

Валентина Борисівна – мати Анастасії Заворотнюк

“Я точно знаю, що свій заміський будинок в Крекшина Анастасія офіційно переписала на свою маму. Право власності перейшло матері. Можливо, так Анастасія вирішила подбати про майбутнє мами на випадок непередбачених обставин. Навряд чи це через недовіру до чоловіка. А можливо, це був спосіб захистити майно (щоб його не арештовували за борги пристави). По суті, через хворобу Заворотнюк втратила всі свої фірми, було не до роботи. Задовго до хвороби вона брала кредит, щоб допомогти чоловікові відкрити льодовий каток в Криму. Але проект розорився, і вона потрапила в боргову яму. Багато хто прагне допомогти родині в такій складній ситуації”

Анастасія та Анна Заворотнюк
Анастасія та Анна Заворотнюк

Повідомляється, що у Заворотнюк є фінансові проблеми. Не всі знають, що вона, коли була здорова, намагалася займатися бізнесом і відкривала комерційні фірми, які наразі закрили податкові служби. У зв’язку з хворобою вона не змогла розвивати бізнес, переписала частку на старшу дочку Анну. Але робота компанії виявилася збитковою, а податки платилися невчасно. Фірму в цьому році закрили. Ще одна компанія акторки, яка повинна була займатися розробкою комп’ютерного забезпечення, теж ліквідована.

У діловому сенсі у Анастасії залишилося тільки ІП, через рахунок якого вона отримувала гонорари за зйомки, але податкова служба його заморозила (відправляти і отримувати гроші через нього неможливо). Як зазначено в офіційних документах, це сталося через те, що актриса не платила податки і не надавала декларації.

Схожі статті