Куплені діти: Ірина Білик, Алла Пугачова та інші зірки, які найняли сурогатних мам, аби стати батьками

Послуги сурогатних матерів не втрачають попиту, особливо серед забезпечених людей і зірок шоу-бізнесу, які можуть собі дозволити стати батьками, не народжуючи.

Сурогатне материнство вже давно перестало бути чимось з області фантастики. До того ж далеко не всі здатні завести дитину природним шляхом. Герої нашої сьогоднішньої добірки зіткнулися з цим на власному досвіді.

Ірина Білик

Поп-діва української сцени двічі мама. І якщо старшого сина Гліба вона народила сама, то молодший Табріз з’явився на світ за допомогою сурогатної матері, чого Ірина не приховує. Вона зізнається – мріяла народити самостійно, проте за станом здоров’я лікарі їй заборонили. Не відразу Білик погодилася і на такий спосіб завести дитину, але бажання було таким сильним, що в підсумку вона сказала “Так”:

“Нічого в цьому немає, у моїх друзів у багатьох з’явилися так діти. Я навіть раджу тим, хто мріє про дітей, звертатися в клініки для того, щоб допомагали. Єдине, звичайно, гроші. Потрібно багато від чого відмовитися”, – розповідала артистка в інтерв’ю Олесі Бацман.

Ірина Білик з молодшим сином Табрізом
Ірина Білик з молодшим сином Табрізом

Алла Пугачова

Примадонна щаслива в шлюбі з гумористом Максимом Галкіним, з яким виховує двійнят Лізу і Гаррі. На момент їх народження Аллі Борисівні було вже 64 роки, і якби не заборона лікарів, зірка народжувала б сама. У підсумку саме Пугачова стала ініціатором поповнення в сімействі за допомогою сурогатної мами. Ім’я жінки, яка народила їм спадкоємців, пара не розсекречує.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Філіп Кіркоров

Колишній чоловік Примадонни також вдався до сурогатного материнства. У 2011 році на світ з’явилася його дочка Алла-Вікторія, а в 2012-му – син Мартін.

Діти Філіпа Кіркорова
Діти Філіпа Кіркорова

Папараці довгий час намагалися відшукати матір зіркових дітей, але оскільки між ними різниця всього в 7 місяців, народжували їх різні жінки.

Розслідування на цю тему дивіться у відео нижче:

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.