Телеведучу Соломію Вітвіцьку з лікарні після ДТП забрав колишній чоловік: друге весілля не за горами

Вночі 15 липня Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП, після чого її госпіталізували. З лікарні телеведучу забрав колишній чоловік.

В результаті автомобільної аварії Соломія Вітвіцька вдарилася головою, тому зірку каналу 1+1 забрали в лікарню для проведення обстежень. Їй зробили МРТ і КТ, щоб виключити серйозні травми, також була поставлена ​​крапельниця, в результаті чого практично всю ніч після ДТП журналістка не спала.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Довгий час Вітвіцька не виходила на зв’язок з шанувальниками і пресою, але нарешті вона дала коментар ТСН і розповіла, що все сталося миттєво. На місце події швидко приїхала поліція та швидка, яка і забрала Соломію разом з подругою, що сиділа за кермом постраждалого авто.

На селфі з карети швидкої у телеведучої помітна величезна шишка на лобі. При цьому вже на наступний день Вітвіцька повернулася на роботу і провела два прямих ефіри. Шишку гримери замаскували так, що її і не видно.

Соломія Вітвіцька після ДТП
Соломія Вітвіцька після ДТП

До речі, вранці після дорожньої пригоди Соломію в лікарні відвідав її колишній чоловік Влад Кочатков. Він же звідти і забрав її. Пара несподівано для публіки розлучилася через 8 років подружнього життя. Як виявилося, головною причиною розлучення стала публічність телезірки:

“Як виявилося, йому було некомфортно бути поруч зі мною, мною – публічною людиною”, – розповідала Вітвіцька в інтерв’ю.

За словами журналістки, чоловік ніколи не висловлював бажання перебувати в центрі уваги преси, йому це було не цікаво, проте вона й гадки не мала, скільки дискомфорту це йому доставляло.

Соломія Вітвіцька і Влід КочетковРазом на вечірці
Соломія Вітвіцька і Влід Кочатков

Незважаючи на це, пару регулярно помічають разом, причому вони поводяться так, наче нічого й не було. Це спровокувало хвилю чуток про возз’єднання колишніх, але Соломія запевняє, що вони просто вирішили залишитися друзями.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.