Мохаммад Захур показав першу дружину: як виглядає головна суперниця Камалії, яка назавжди під номером два?

Мохаммад Захур довго приховував першу родину від людських очей, але дещо впустив.

У мережі майже немає інформації про першу родину Мохаммада Захура. Імовірно через мусульманські традиції жіноча частина його родини взагалі надала перевагу залишатися інкогніто. Втім, час від часу у широкий доступ потрапляє інформація про минуле життя мільярдера.

Як виглядає перша дружина мільярдера Мохаммада Захура?

Мохаммад Захур. Зображення взяте з іноземного журналу, який присвячений  бізнесу. 

Мільярдер настільки старанно приховує свою першу родину, що навіть у самих відвертих інтерв’ю намагається не згадувати ім’я дружини і не розповідати ніяких особистих речей про двох старших дітей — Армана і Таню Захур. Втім, одного разу Мохаммад певно забув про обачність і опублікував на одному з іноземних бізнес-ресурсів фотографію зі старшим сином і що доволі імовірно, з першою дружиною.

Можлива перша дружина Захура стоїть посередині. Фото взяте з мініатюри в особистому профілі Мохаммада в соціальній мережі для бізнесу rocketreach. 

Адже жінка на фотографії приблизно однолітка мільярдера і дуже схожа на його старшого сина. Також традиційний пакистанський костюм видає в ній приналежність до цієї країни. Варто відмітити, що на родичку Мохаммада вона не схожа.

Захур довгий час приховував від дітей та своєї родини той факт, що у 2003 році одружився з Камалією. Чоловік запевняє, що розлучився з першою дружиною. Але наскільки ці слова відповідають істині та коли саме відбулося розлучення сказати важко. За словами Камалії, діти Мохаммада від першого шлюбу дізналися про його обраницю лише коли досягли дорослого віку. Мати мільярдера взагалі дуже важко сприйняла обман, розлучення та нове одруження.

Втім, мусульманські традиції сильніші за образи — жінка влаштувала традиційну вечерю для Камалії та пробачила подружжя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.