Єдиний син Софії Ротару стривожив поганою новиною – важко переживає непоправну втрату: “Боляче…”

Єдиний син легендарної української співачки Софії Ротару повідомив про непоправну втрату, якої зазнав не тільки він особисто, а й вся музична індустрія.

Софії Михайлівні Ротару вже майже 74 роки, і навіть в такому поважному віці вона продовжує виходити на сцену, щоб радувати улюбленого слухача легендарними хітами. Був один період в співочій кар’єрі артистки, коли вона подумувала все кинути і піти в забуття. Сталося це після смерті її чоловіка Анатолія Євдокименка.

Шлюб Софії і Анатолія тривав довгих 34 роки. До останнього дня життя коханого чоловіка Ротару була з ним, поки він не помер від інсульту в свої 60. Той напад був третім і останнім.

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Дуже важко співачка переживала втрату, а прийти в себе їй допоміг син Руслан – єдине, що залишилося від коханого разом зі спогадами. Спадкоємець довго намагався умовити горюючу матір вийти на сцену, і нарешті вона погодилася. З творчістю Софія Михайлівна нехай і не відразу, але все ж навчилася жити у статусі вдови. На її рахунку також є присвячений Анатолію альбом, який вона назвала “Єдиному”.

Софія Ротару поруч з сином Русланом
Софія Ротару поруч з сином Русланом

Поступово життя сімейства Ротару налагодилося, проте напередодні 74-річчя артистки Руслан Євдокименко вийшов на зв’язок з шанувальниками і стривожив поганою новиною. Втім, співачки вона не стосувалася:

“Боляче… Світла пам’ять”, – написав чоловік і опублікував фото відомого музиканта Петра Мамонова, який створив групу “Звуки Му”.

Скріншот з Інстаграму Руслана Євдокименко
Скріншот з Інстаграму Руслана Євдокименко

Вся справа в тому, що 15 липня виконавець помер від наслідків ковіду на 71-му році життя. Петро Мамонов був госпіталізований з вірусом ще в кінці червня. Незабаром його дружина повідомила про погіршення стану. Так, не виходячи зі стану медикаментозного сну, він спочив навічно.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.