У Михайла Заливако та його обраниці Анни Богдан насувається криза у відносинах: “Поруч ніхто не надихає”

Михайло Заливако збентежив мережу новою публікацією в соціальній мережі.

Проект “Холостяк” успішно закінчився і Михайло Заливако з Анною Богдан рушили у самостійне життя без нагляду Григорія Решетника. Пара запевняє, що в них все в порядку, вони працюють над власними стосунками та прямують до наступного кроку в них. Якщо Михайло Заливако  реагує на закиди хайтерів про швидкоплинність їхньої ідилії з іронією, то Анна у свою чергу відповідає емоційно, але пояснює свою точку зору. Втім, варто віддати належне деяким коментаторам, які раніше за всіх встигають помітити зміни у стосунках зірок.

У Михайла Заливако та Анни Богдан криза у стосунках?

Нещодавно на особистій сторінці екс-холостяка в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій він поскаржився на те, що в нього немає ніяких ідей. Через це йому довелося публікувати старі фотографії з Анною Богдан за відсутністі нових. Що стало причиною поганого настрою та втрати креативності у Михайла невідомо. Втім, коментатори мають на цей рахунок свою думку.

Скріншот коментарів під останню публікацією Михайла Заливако.

Так, наприклад, одна з користувачок вирішила, що справа погана. Вона зазначила, що якщо у Михайла Заливако немає натхнення, то всьому провиною відсутність людей, які не можуть його надихнути. Інша користувачка взагалі вирішила доречним попередити екс-холостяка про те, що Анна скоро його покине.

Коментар під останньою публікацією Михайла Заливако.

Однак, яка ймовірність того, що коментатори говорять правду, знають лише Михайло та Анна.

Сподіваємося, що Заливакo дуже скоро зможе віднайти натхнення, а парі не грозить ніяка криза.

Схожі статті