Валентина Хамайко розповіла, чому за 15 років разом та четверо спільних дітей обранець їй досі не освідчився

Відома українська телеведуча Валентина Хамайко виховує зі своїм цивільним чоловіком Андрієм Оністратом чотирьох дітей. Так чому ж вони досі не одружилися?

До початку кар’єри на телебаченні Валентина Хамайко була моделлю. Якраз тоді вони з Андрієм Оністратом вперше і зустрілися. Сталося це на світській вечірці, куди вони обидва прийшли зі своїми другими половинками.

Згодом герої статті стали бачитися частіше, але як тільки Валентина відчула закоханість, відразу ж заборонила собі про це думати. Вона не хотіла руйнувати чужі відносини. Втім, доля все розставила на свої місця – в результаті Хамайко та Оністрат почали зустрічатися, а оскільки до того моменту були знайомі давно, то незабаром і з’їхалися.

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат
Валентина Хамайко і Андрій Оністрат

Закохані багато подорожували і заводили дітей. З різницею всього в два роки один за іншим у пари народилися дочка Соломія, син Міша і ще одна дочка Мирослава. Андрій бачив свою обраницю берегинею сімейного вогнища, тоді як Валентина прагнула до самореалізації.

Так вийшло, що колись відома телеведуча просиділа кілька років вдома, доглядаючи за дітьми та облаштовуючи побут. Оністрат же з головою занурився в бізнес, що ледь не стало початком кінця – в їх відносинах настала серйозна криза.

Валентина Хамайко з дітьми
Валентина Хамайко з дітьми

Від розриву пару врятувала чесна розмова, у якій подружжя висловило все те, що накопичувалося роками. Це допомогло їм зрозуміти, що вони сім’я, що б не трапилося. Поступово все почало налагоджуватися.

Коли криза минула, Валентина і Андрій обвінчалися, хоча вони досі офіційно не одружені. Закохані впевнені, що сенс зовсім не у штампі в паспорті.

Валентина Хамайко та Андрій Оністрат
Валентина Хамайко та Андрій Оністрат

Зараз герої статті щасливі разом ось уже 15 років і виховують чотирьох дітей. Молодший син народився взимку 2018-го, його вони назвали Андрієм. До речі, на цей раз всього через 3 дні після пологів Хамайко вийшла в ефір. Тепер помилок минулого подружжя повторювати не стане.

Схожі статті