Віктор Павлік та його молода дружина Репяхова покинули Україну заради Європи: “Прийняли рішення виїжджати”

Катя Репяхова взяла на руки маленького сина та покинула межі України з родиною.

Рівно місяць тому Катя Репяхова дала життя своєму первістку Михасику. Пологи пройшли легко, і молода мама змогла швидко повернутися у колишній темп. Концертний директор, як і обіцяла, поєднує роль мами малюка, блогерки, дружини, менеджера і так далі. Місячний хлопчик на руках абсолютно не заважає зірковій парі подорожувати і здається, що вони добре впоралися з дорогою.

Віктор Павлік та його дружина Катя покидають Україну

Скріншоти сторінки Каті Репяхової.

Нещодавно на особистій сторінці концертного директора в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація про те, що зіркове подружжя разом з маленьким синочком Михайлом покидають межі України.

Так, Катя сповістила про це вже будучи біля кордону з Румунією, а потім показала на карті, що вони вже знаходяться на території країни Європейського Союзу. На який саме час Катя Репяхова та Віктор Франкович збираються залишатися за кордоном вони не повідомили. Скоріш за все пара обрала такий спосіб пересування через те, що Михайло занадто маленький для авіаперельотів і молода мама вирішила знайти інший шлях для сімейного відпочинку.

Нагадуємо, що Катя Репяхова є четвертою дружиною Віктора Франковича. Дівчина знаходилася у стосунках з артистом понад два роки і носила статус коханки. На той час співак знаходився у шлюбі з третьою дружиною Ларисою Созаєвою і боровся за життя свого сина Павла. Хлопець хворів на саркому і став причиною того, що зірковий батько не міг покинути родину. Врешті-решт, Павло втомився лікуватися і вирішив піти життя. Через невеликий проміжок часу після смерті сина Віктор Франкович прийняв рішення одружитися на Каті.

Схожі статті