Як виглядає жінка, яка виконує материнські обов’язки Олі Полякової? Зірка вперше показала няню своїх доньок

Оля Полякова вперше показала няню своїх доньок публіці.

Оля Полякова — прекрасна мама та успішна артистка. Втім, творчу кар’єру дуже важко поєднувати з доглядом за дітьми. Саме тому Оля, як і безліч інших зірок, вдалася до сторонньої допомоги в особі няні та її послуг.

Як виглядає няня дітей Олі Полякової?

Скріншот сторінки Олі Полякової.

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося привітання з днем народження для жінки, яка увесь цей час доглядала за її дітьми.

Жінку звуть Людмилою, і судячи з усього, вона працює на родину Полякових доволі довго. Оля одягнута у концертні речі ніжно обіймає акуратну, доглянуту жінку і дивиться в камеру. Якщо подивитись на це фото, можна сказати, що жінок поєднують близькі стосунки. Цілком можливо, що це так.

Скільки років жінці невідомо. Втім, варто відмітити, що вона виглядає неймовірно! Цілком можливо, що від послуг Людмили Оля Полякова вже відмовилася, так як її доньки вже досить дорослі. А привітання стало свого роду і рекламою для Людмили.

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Оля Полякова з чоловіком та доньками

Нагадуємо, що старшій доньці Олі Полякової Марії вже виповнилося шістнадцять років, а Алісі десять. Маша є активною користувачкою соціальних мереж і намагається влаштувати кар’єру блогерки. Для цього її зіркова мама дуже постаралася, і дала їй стартовий бюджет та безцінні поради, які допомогли дівчині набрати популярність. Аліса поки що не настільки наповнена ентузіазмом стосовно публічності, але постійно світиться у мікроблогу Олі Полякової. Дівчинка любить жартувати та робити пародії.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.