Катя Репяхова розсекретила скільки років їхньому коханню з Віктором Павліком: таки зраджував екс-дружині?

Шлюб Каті Репяхової і Віктора Павліка викликав неабияку цікавість з боку прихильників, особливо коли екс-дружина Лариса Созаєва розкрила свою версію стосунків.

У 2020 році тільки лінивий не обговорював заручини та шлюб Віктора Павліка і Катерини Репяхової. Гостроти у цю історію додавало ще й те, що співак тоді втратив сина та розлучився з екс-дружиною Ларисою Созаєвою.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова

Ображена Лариса вирішила поділитися своїми спостереженнями щодо роману чоловіка і звинуватила його у тому, що він, ще бувши у шлюбі, задовго до трагедії з сином почав стосунки з Катею. Репяхова – концертна директорка зірки.

Лариса Созаєва викрила Катерину Репяхову

Третя дружина артиста писала, що ще у 2016 році її коханий прислав фото, де він позував у чому мати народила. Лариса підозрювала, що цю світлину зробила Репяхова і вже на той момент у пари були стосунки.

Сама ж Катя викрила цікавий факт в останній публікації. Жінка написала, що їх кохання з Віктором Павліком живе вже 6 років…

“Наша сім’я дружна і щаслива.
В цьому році ми святкуємо 6 років нашої любові”, – підписала весільне фото Катерина.

У коментарях одразу запитали, чи не підтверджує таким чином Репяхова те, що Віктор Павлік зраджував Ларисі Созаєвій.

Катерина Репяхова

“6 років? Так значить ви підтверджуєте, що Віктор Павлік зраджував з вами?”, – пише користувачка Інстаграму karin4k_lux.

На цей коментар дружина знаменитості вирішила не відповідати. Нагадаємо, що пара вже святкує не тільки річницю свого шлюбу, а й народження свого сина Михайлика. Зараз родина подорожує Західною Україною.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.