“Прострочені матрьошки”: мама Наташі Корольової показала старшу дочку – співачку Русю, яку тепер не впізнати

Мама Наташі Корольової похвалилася спільним фото зі своєю старшою дочкою, яка в дев'яностих була відомою співачкою Русею.

Мало хто знає, але Наташа Корольова – не єдина дитина в сім’ї. У неї є старша сестра Ірина. Схожі родички не тільки зовні, а ще й видатними вокальними даними. В кінці вісімдесятих Ірина засвітилася на всесоюзному музичному конкурсі “Золотий камертон”, незабаром після чого вийшла заміж за композитора Костянтина Осауленка, він же придумав їй сценічне ім’я Руся і став її продюсувати.

Наташа Корольова і Руся
Наташа Корольова і Руся

Популярність співачки швидко набирала обертів, в той час як вдома на неї чекав син з важкою формою ДЦП. Всі гонорари з гастролей Ірина та Костянтин витрачали на лікування дитини, однак дива не сталося – в 11 років хлопчик помер.

Лише з підтримкою сім’ї Руся змогла оговтатися від горя і наважилася стати мамою вдруге. Так у пари народився син Матвій, який був звичайнісіньким малюком до тих пір, поки в 4 рочки йому не діагностували аутизм. Зовні і фізично Матвій не відрізняється від інших дітей, але через розлад він непристосований до самостійного життя. Заради його виховання і розвитку Ірина була змушена залишити кар’єру. І тільки в третій раз у пари народилася абсолютно здорова дитина – дочка Соня.

Архівне фото Наташі Корольової з мамою і сестрою
Архівне фото Наташі Корольової з мамою і сестрою

Наташа допомагає старшій сестрі з реабілітацією племінника, а живуть вони вже давно в США. Там же влаштувалася і мати сімейства Людмила Поривай. До речі, днями в соцмережах жінка поділилася спільним фото зі старшою спадкоємицею. Людмила постала в яскраво-червоній сукні з квітковим візерунком, а Ірина одягалася костюм з брюками і блузою:

“Ми з Русечкою”, – підписала публікацію мама Наташі Корольової.

Коментатори нещадно розкритикували зовнішній вигляд дам:

  • “Жах якийсь! У кого Наташка красуня?”;
  • “Яка була, а яка стала. Тітка просто”;
  • “Старіти теж треба вміти”;
  • “Прострочені матрьошки”;
  • “Русечка, схоже, підсіла на американські бургери”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Втім, багато шанувальників зіркового сімейства не знайшли недоліків в образах родичок та згладили негатив від хейтерів своїми компліментами.

Схожі статті