Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розійшлися: що вказувало на те, що цей зірковий роман буде недовгим?

Ксенія Мішина знову холостячка. Роман з Олександром Еллертом так і не перейшов у шлюбні стосунки, яких так чекали фанати.

Кінець 2020 року став початком стосунків Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта. Пара прямо з майданчика “Холостячки” разом поїхала додому, потім вдвох зустрічали Новий рік.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Познайомилися навіть діти потенційних молодят, а прихильники з нетерпінням чекали, коли ж відбудеться весілля зірок. Не судилося. Ксенія Мішина публічно написала, що більше романтичних стосунків у її житті – немає.

“Сталося це раптово і назавжди. Це кінець”, – написала артистка.

Це не перший раз, коли пара розійшлася. 14 квітня Ксенія Мішина дала знак: вона відписалася від благовірного, видалила всі спільні світлини в Інстаграмі та полетіла на зйомки до Хорватії. З чим був пов’язаний такий відчайдушний крок – невідомо.

В той самий час, коли акторка тільки вступила у відносини з Олександром, вона не забувала публікувати ностальгійні дописи з часів “Холостячки” з іншими чоловіками.

На фото, до речі, головний конкурент Олександра – Олексій Тригубенко, з яким холостячці пророкували щасливе спільне життя.

Не прибирала зі своєї сторінки і публікацій, де вона з іншими чоловіком. Щоправда, лише для кіношної сцени.

Сам же Олександр не коментував рішення коханої розійтися. Чоловік взагалі не обмовився ні гарним, ні поганим слівцем у бік Ксенії чи їх конфлікту. Навіть сама Мішина більше не чіпає теми роману з відомим гумористом. Відомо, що зірка зараз відправилася у подорож.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.