Сергій Сосєдов госпіталізований з серйозною травмою: критика екстрено відвезли на операцію. Усі подробиці

Що саме сталося з відомим музичним критиком Сергієм Сосєдовим? Усі подробиці в статті.

Відомий російський музичний критик Сергій Сосєдов був екстрено госпіталізований в вітебську лікарню. Повідомляється, що йому було необхідне термінове хірургічне втручання.

Що ж сталося з Сергієм Сосєдовим?

Сергій Сосєдов

Виявилося, що Сергій вранці традиційно займається гімнастикою, нескладними спортивними вправами. Але в цей раз, на жаль, щось пішло не так, і під час абсолютно банальних вправ він несподівано повернувся і відчув гострий біль.

Спочатку гість фестивалю не надав серйозного значення тому, що трапилося, але швидку допомогу викликав. Треба віддати належне вітебським медикам, вони приїхали миттєво. І, оцінивши ситуацію, винесли невтішний вердикт – серйозний розрив ахіллового сухожилля. Пацієнта відразу госпіталізували, а про те, що трапилося повідомили директору “Слов’янського базару” Глібу Лапицького.

Він зв’язався з лікарями і особисто курирував операцію. Як повідомили медики, пройшла вона успішно, багато в чому це сталося через злагоджену і дуже швидку роботу медиків. Але іменитому пацієнту доведеться трохи затриматися в лікарні.

“Ось так халепа! Всі ці дні, перебуваючи в Вітебську, я отримував стільки теплих слів, радості від спілкування з простими людьми, вони були дуже раді, що я все-таки приїхав, незважаючи на наявні складності. Але не будемо зараз про них. Ну що ж, життя є життя, всіляке в ній трапляється – значить, будемо потихеньку відновлюватися”, — засмутився критик.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

Як повідомили медики, процес відновлення займе близько шести тижнів, йому на ногу накладено гіпс, і тепер треба терміново знайти милиці, щоб молодий чоловік мав можливість пересуватися. Але вірні фанати одразу ж прийшли на поміч та передали йому милиці. Також повідомляється, що шанувальника постійно передають йому банки з варенням, конфітюром, різноманітні ласощі, тощо. Взагалом, Сергій не залишився на самоті, у нього є маса фанатів, які готові примчати на перший виклик.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.