Непутящі діти легендарних батьків: як не впоралися з вихованням Людмила Гурченко, Нонна Мордюкова та інші

Феноменально, як у талановитих яскравих батьків з'являються діти, які є абсолютними антиподами. Дізнайтеся, де прорахувалися у вихованні зірки.

Виховання – складний процес, які досі досліджується багатьма науковцями. Вважається, що діти є дзеркалом своїх батьків, але як підтверджується ця теорія, коли мама – легендарна зірка, приклад для наслідування, а донька ледь зводить кінці з кінцями? Чи може це виключення, яке тільки підтверджує правило?

Давайте розберемося, згадавши найвідоміших персон естради, які, на жаль, не змогли впоратися з вихованням.

Людмила Гурченко

Акторка, співачка, творчість якої – це справжня культурна спадщина. Та донька артистка обрала собі кардинально інший шлях. Вона наперекір матері пішла у медучилище та працювала простою медсестрою. Навіть не спілкувалася багато з Людмилою Марківною, а про кончину рідної людини дізналася з новин.

Гурченко з донькою
Гурченко з донькою

Василь Ліванов

Радянський Шерлок Холмс виховував сина Бориса. Спершу життя складалося у хлопця, хоч і не як у суперзірки, але непогано: відучився, оженився. Зелений змій загубив молодого чоловіка, довівши його до злочину.

Василь Ліванов з сином

Нонна Мордюкова

Зірка “Діамантової руки” народила сина від радянського Алена Делона – Вячеслава Тихонова. Хлопцю пророкували успішне майбутнє, але його він загубив у пляшці алкоголю та заборонених препаратах.

Нонна Мордюкова з сином

Валентин Гафт

Про доньку Валентина Гафта ходили чутки, мов вона має дуже складний характер. Що насправді коїлося на душі молодої Ольги знали лише близькі, які не змогли її врятувати. У 2002 році стрибнула з вікна.

Валентин Гафт з донькою

Любов Успенська

У королеви шансону є доросла донька Тетяна. Які тільки чутки не ходили про неї – все зводилося до того, що має психічні порушення. Дівчина дійсно непублічна і замкнена.

Любов Успенська з чоловіком Плаксіним та донькою.

Схожі статті