“Силою тримає”: Холостяк-11 Михайло Заливако розчарував правдою про стосунки з Анною Богдан після фіналу шоу

Головний герой 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Михайло Заливако розкрив подробиці відносин з переможницею Анною Богдан.

У фіналі проекту Михайло зробив вибір на користь Анни, і на подив глядачів пара досі разом, хоча багато хто пророкував їм розставання відразу ж після завершення “Холостяка”. Між виходом останнього випуску в ефір і закінченням зйомок розрив в цілих 3 місяці. Практично весь цей час Заливако і Богдан просиділи вдома, адже з’являтися на публіці вдвох було не можна. Але, за словами дівчини, це була чудова можливість дізнатися одне одного краще, чим вони і займалися.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Зараз закохані регулярно публікують спільні фото і відео в соціальних мережах, раз по раз натякаючи на майбутнє весілля. Нещодавно Аня з’явилася в кадрі в обнімку з Мішею і з каблучкою на безіменному пальці, що тут же спровокувало хвилю чуток про те, що обранець зробив їй пропозицію. А на цей раз екс-холостяк поділився з шанувальниками несподіваними подробицями їх стосунків.

У деяких минулих відносинах Заливако було так, що він постійно перебував зі своєю другою половиною поруч, хоча не завжди це було особисто його бажання:

“Я думаю, хлопці мене зрозуміють. Є такі пари, коли з’являється дівчинка і потім хоба! Був пацан і немає пацана. Ось я якось був таким, який пропав роки на два. Ні друзі, нічого, тільки робота. Впевнений, що і дамочки такі ж бувають”, – пише Михайло.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Тепер він розуміє, що в стосунках повинна бути свобода, коли один партнер може займатися чимось окремим від іншого, не отримуючи при цьому невдоволення в свою сторону. З Анною у нього склалося саме так, як він завжди і хотів: “Коли немає ревнощів і думок, що хтось кудись пішов і щось там зробив”.

Свій пост Заливако доповнив серією спільних знімків з Богдан, зібравши масу компліментів, проте були і ті, хто досі не бачить в них пару:

“От не підходить вам Аня ніяк”, – написав підписник.

З відповіддю Михайло не затримався:

“Я теж так думаю, силою просто тримає”.

Коментарі під фото Михайла і Анни
Коментарі під фото Михайла і Анни

Схожі статті