Тіна Кароль та Ірма Вітовська виявилися родичками: які родинні зв’язки пов’язують поп-діву з акторкою

Відома співачка Тіна Кароль і не менш відома акторка Ірма Вітовська виявилися родичками, причому досить близькими.

Поп-діва української сцени Тіна Кароль є однією з постійних гостей програми Каті Осадчої “Світське життя”, де вона ділиться в інтерв’ю найнесподіванішими подробицями свого життя. Так, одного разу артистка зізналася, що її пов’язують родинні зв’язки з Ірмою Вітовською. Ірма отримала широку популярність ще з виходом на екрани комедійного телесеріалу “Леся+Рома”, який дивилася і Тіна.

Леся+Рома
Леся+Рома

Як виявилося, старший брат Кароль Станіслав Ліберман одружений на молодшій сестрі Вітовської Наталі. Навіть сама виконавиця досі дивується, бачачи за сімейним столом зірку вітчизняного кіно. Звичайно, зустрічаються вони нечасто, адже у кожної свій робочий графік. Тим не менш, іноді їм вдається зібратися всім сімейством:

“Ми в тісних стосунках, і я її шанувальниця, ще коли вона була актрисою “Леся+Рома”. Я дивилась по телебаченню постійно цю програму, і сьогодні, коли я бачу цю справжню Ірму за столом, деколи думаю: “О, я коло зірки!”. А вона мені те саме говорить”, – розповідала Тіна в інтерв’ю.

Тіна Кароль і Катя Осадча
Тіна Кароль і Катя Осадча у Світському житті

Знаменитості не соромляться звертатися одна до одної за допомогою. Колись Кароль шукала певну сукню для виступу, а Вітовська була першою, кому поп-діва подзвонила.

Цікаво, що Тіна разом з батьками приходила додому до Вітовськиї, щоб посватати Станіслава до Наталі. Все було весело і традиційно.

Тіна Кароль з братом і мамою
Тіна Кароль з братом Станіславом і мамою

Артистка навіть видивлялася, чи немає ніде захованого гарбуза, який вручають жениху в тому випадку, якщо він не подобається батькам нареченої. На щастя, цього не сталося.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".