Дмитро Коляденко страждає від нерозділеного кохання: все ще мріє про Ірину Білик

Дмитро Коляденко, який нещодавно відсвяткував свій 50 ювілей, розповів про свої стосунки з колишньою Іриною Білик.

Хореограф і шоумен Дмитро Коляденко та співачка Ірина Білик були в громадянському шлюбі з 2003 по 2006 рік. Їхні відносини запам’яталися прихильникам пари справжньою експресією, гучними конфліктами та яскравими емоціями. Пара не раз розповідала про крити і навіть бійки. 

Тим не менш обидва з теплом згадують той період та й досі підтримують теплі взаємовідносини, постійно підтримують один одного. 

Навіть у свій день народження Коляденко згадує про колишню дружину. На питання, що б він хотів отримати в подарунок, хореограф відповів: “Бажаю, щоб Біличка подарувала мені вазу. Я згадую, яка красива ваза була в моєї мами та бабусі, Іра пообіцяла знайти схожу на неї, прям справжню-справжню того часу, коли вона була в тренді”.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко
Ірина Білик та Дмитро Коляденко

 

Коляденко також розповів, що підтримує Ірину у непростий для неї час — нещодавно артистка повідомила про розлучення з чоловіком Асланом Ахмадовим. Дмитро підкреслив, що підтримує співачку в будь-якій ситуації і завжди каже, що вона має бути щасливою.

Про те, щоб знову підкорювати Білик Коляденко поки що не думає, говорить, що не поспішає повертатися в минуле, а хоче спробувати щось нове. 

“Я чекав Іру 15 років. Можливо, цього достатньо. Хочу спробувати нове життя зі своєю половинкою”. 

Та й сама Ірина Білик не натякає на повернення до Дмитра, хоча теж неодноразово з теплом згадувала їхні, хоча й не прості, але сімейні стосунки.

Коляденко вважає, що це круто зберігати теплі стосунки з колишніми і регулярно підтримує спілкування не лише з Іриною Білик, а й з першою дружиною Оленою Коляденко. Обох називає своїми бойовими подругами.

Схожі статті