Зірка “ТСН” Марічка Падалко показала того самого чоловіка, який покинув першу дружину заради шлюбу з нею

Марічка Падалко стала "розлучницею", але змогла довести, що "гра була варта свічок".

Історія кохання Марічки Падалко та її чоловіка Єгора Соболєва доволі цікава та нестандартна. Коли обидва вперше зважилася піти на побачення, то знаходилися у стосунках. Майбутнє подружжя довго придивлялося одне до одного та пересікалося на різноманітних заходах і святах, так як мало багато спільних знайомих.

Єгор Соболєв на той час був одруженим. Марічка також зі штампом у паспорті. Зірка настільки сильно переживала, що попросила свою найкращу подругу Ліду влаштувати цю справу.

Мовляв, сходити на перше побачення замість неї. Лідія кандидата схвалила, і стосунки Єгора та Марічки отримали сильний поштовх на розвиток. Обидва розлучилися і почали будувати власну родину.

Телеведуча запевняє, що об’єднали їх саме спільні інтереси, принципи та погляди на життя. Мабуть завдяки цьому парі вдається тримати баланс попри неймовірну завантаженість.

Як виглядає Єгор Соболєв?

Зараз у подружжя троє дітей Марія, Михайло та Катерина. Єгор довгий час працює депутатом і не зраджує своїй професії. Подейкують, що через роботу та політичні погляди чоловіка Марічка Падалко одного разу вигнала його з дому. Мовляв, партія збиралася в них вдома, а Марічка була на відріз проти діяльності політиків.

Однак, телеведуча повністю заперечує цю інформацію. Якось Марічка розповідала, що знаходилася на батьківських зборах, коли побачила з заголовків інформацію про те, що вона вигнала чоловіка.

Також варто відмітити те, що через діяльність Єгора усі доходи родини можна відстежувати у деклараціях, які родина надає для відкритого доступу.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.