Руслана Писанка розповіла, яким бачить своє життя через 10 років, коли їй буде вже 65: про дітей ані слова

Руслана Писанка - славетна українська ведуча, яка підкорила харизмою всю Україну.

Руслана Писанка своєю харизматичністю зруйнувала всі стереотипи, які має телебачення про вроду та образ ведучої. Вона була першою зіркою “плюс сайз”, яка підкорила всіх глядачів. Досі артистка – затребувана зірка проектів.

Руслана Писанка
Руслана Писанка

Зараз теледіва живе разом з чоловіком, активно знімається у шоу “Твій день” та мріє про подорожі. У нещодавньому інтерв’ю УНІАНу Писанка зізналася, яким бачить своє життя через 10 років.

Виявляється мрією ведучої є повернення до художнього мистецтва. Давнім улюбленим заняттям зірки є малювання. Руслана не просто має хист, а й закінчила художню школу. За великою кількістю роботи та проектів (знаменитість брала участь у різних реаліті та розважальних шоу і має понад 30 ролей в її фільмографії), реалізувати свої здібності у сфері мистецтва не вдалося.

Наступним великим бажанням легендарної ведучої є подорожі. Хоче мандрувати разом з чоловіком та відправитися до океану, щоб поплавати у його незвичних водах.

Чому у Руслани Писанки досі немає дітей?

Зірка не любить багато обговорювати своє материнство. Річ у тім, що через велику завантаженість вона достатньою довго не могла знати собі пари. Згодом через інтернет познайомилася з Ігорем, перспективним бізнесменом. Пара зустрілася і зрозуміла, що вони – половинки.

У чоловіка є син від першого шлюбу, з яким зірці вдалося порозумітися та подружитися. Він спілкується з батьком і відвідує їх з Русланою будинок.

Схожі статті