Задоволена Анна Богдан сіла на шию екс-холостяку Михайлу Заливако і звісила ніжки: “Постійно винен”

Михайло Заливако поділився думками стосовно любовних стосунків.

Після участі у головному романтичному проекті України “Холостяк” Анна Богдан і Михайло Заливако продовжують розвивати свої стосунки поза межами шоу. Спочатку пара приховувала свої відносини. Далося їм це дуже нелегко. Впродовж трьох місяців Михайло та Анна мали ховатися від публіки. Зараз екс-холостяк згадує ті часи з посмішкою. Однак, глядачі ніяк не сподівалися, що саме Анна стане переможницею проекту. Ефект несподіванки вдався.

Сіла на шию

Безліч фанатів телевізійного шоу були впевнені, що Анна Богдан зовсім не підходить холостяку. У коментарях під постами Михайла досі можна знайти попередження від коментаторів про нібито егоїстичність та розрахунок переможниці проекту. Заливако на цей рахунок не хвилюється і реагує з іронією на подібні попередження.

Анна Богдан та Михайло Заливако. Скріншот особистої сторінки зірки

Однак, Анна Богдан таки сіла на шию Михайлу. Але у буквальному сенсі. Так, нещодавно на особистій сторінці Михайла в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій Анна сіла на свого обранця посеред міста. Чоловік не зміг побороти бажання посміятися над хейтерами і пожартував, що їм буде про що побалакати.

Також варто відмітити, що можливо у парі не все гаразд. Нещодавно МихайлоЗ аливако вирішив відверто поговорити з підписниками про нездорові стосунки і описав ряд речей, яких він намагається уникати.

За словами холостяка, в нього таких проблем не буває. Але як показує практика, знаменитості вкрай рідко зізнаються, що у них з партнером є проблеми. І відбувається це через журналістів та велику кількість нетактовних користувачів.

Схожі статті