Світлана Лобода з новонародженим малюком на руках заявила про своє материнство: “Братик у Єви та Тілечки”

Світлана Лобода вразила публіку відвертим зізнанням. Усі деталі у статті.

Співачка Світлана Лобода відвідала телеведучого Анатолія Анатоліча та його дружину, власницю продюсерської компанії “Дзиґа” Юлію Яцечко. Артистка познайомилася з новонародженим сином пари Нілом. Фото знайомства з’явилися  на особистих сторінках в соціальній мережі у Світлани та Юлії.

Світлана Лобода хоче стати мамою втретє

Співачка зізналася, що хоче стати мамою втретє у дописі під фотографією, яку опублікувала у власному мікроблогу. Світлана взяла крихітного малюка на руки і лагідно притулила його до себе. Якщо не знати передісторію, то можна було б подумати, що це її дитина, адже вона з такою ніжністю позувала для знімку.

У коментарях Юлія побажала, щоб у Лободи народився син.

“Наша кохана! Чекаємо на братика у Евочки і Тілечкі”, – написала дружина шоумена.

На своїй сторінці Юлія виклала ті ж фото з підписом.

“Наш Ніл в надійних руках”.

Варто відмітити, що безліч коментаторів були обурені через те, що співачка показала обличчя малюка. Однак, напередодні 36-річний Анатолій Анатоліч показав в Інстаграм фото старшої дочки Аліси з братиком. Він розповів, що дівчатка прекрасно ладнають з малюком.

До речі, Світлана Лобода доводиться Алісі хрещеною матір’ю. Колишній коханий співачки 37-річний Андрій Цар хрестив молодшу дочку пари Лоліту. У Лободи та Андрія є спільна дочка Євангеліна (10 років). У співачки є дворічна дочка Тільда. Ім’я батька дівчинки артистка приховує. Але подейкують, що вона є спадкоємицею самого Тілля Ліндеманна.

Схожі статті