Пентхаус з панорамним видом на місто вартістю, як три будинки Осадчої: як виглядає житло онуки Софії Ротару?

Як онука Софії Ротару влаштувала своє життя у Нью-Йорку і як виглядає її з Денисом Жадановим квартира?

Софія Євдокименко веде доволі закритий образ життя, показуючи своїм підписникам лише деякі деталі, спрямовані у її професійне русло, адже вона працює моделлю.

Як виглядає квартира Софії Євдокименко?

Не так давно єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко покинула Великобританію та вирішила жити у столиці світового бізнесу та моди Нью-Йорку. Такий вибір вона зробила через бажання стати моделлю. Зважаючи на величезні статки зіркової родини, їй по кишені американське житло.

Судячи з особистої сторінки зірки в соціальній мережі Instagram, дівчина проживає в районі Сохо, на останніх поверхах будівлі. Зараз дівчина будує стосунки з мільйонером зі списку Forbes Денисом Жадановим, і проживає з ним у цій квартирі. Відомо, що чоловік рідко буває вдома, так як постійно знаходиться у роз’їздах та робочих поїздках через бізнес.

Квартира дівчини має великі панорамні вікна з видом на Нью-Йорк, багато простору та світла. Соня обирає мінімалістичний інтер’єр з елементами популярної наразі Скандинавії. Варто відмітити, що меблів у квартирі небагато, що просто пояснюється тим, що дівчина зазвичай знаходиться у квартирі на самоті.

Варто відмітити, достовірно невідомо, кому належить квартира. Цілком можливо, що житло орендоване. Якщо це так, то утримання приміщення обходиться зірці у 4-7 тисяч доларів в залежності умов у місяць не враховуючи  комунальних послуг та податків. Якщо ж ця квартира придбана кимось з пари, то її вартість може сягати 800 тисяч американських доларів.

Схожі статті