Ілона Гвоздьова слідом за Оленою Шоптенко більше не вийде на паркет “Танців з зірками”: доросла до судді

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова засмутила своїх шанувальників заявою про те, що вона більше не вийде на паркет шоу "Танці з зірками".

Глядачі звикли бачити серед зіркових хореографів Ілону Гвоздьову, на рахунку якої чотири останніх сезони і одна перемога в парі з гумористом Ігорем Ласточкіним. Також героїня нашої сьогоднішньої статті стала мимовільним учасником скандалу з розлученням її екс-партнера Володимира Остапчука та Олени Войченко.

Шоумен оголосив про розпад сім’ї під час зйомок “Танців”, що спровокувало чутки про його роман з Ілоною. Спростовувати їх він не поспішав, не дивлячись на прохання Гвоздьової. За підсумком, ця ситуація неабияк зіпсувала їх відносини, хоча у них були всі шанси на перемогу.

Ілона Гвоздьова і Володимир Остапчук
Ілона Гвоздьова і Володимир Остапчук

Зараз телеканал 1+1 набирає нових учасників, серед яких фанати сподівалися знову побачити ім’я Ілони, проте на це можна більше не розраховувати. Так, у себе в Інстаграмі Гвоздьова зізналася, що її історія в “Танцях з зірками” закінчилася:

“Прийшов час йти далі, відкривати тепер нову себе, виходити за рамки танцівниці і шукати себе… Я відчуваю, що можу бути більше, ніж просто танцівницею, хочу більшого, ніж просто танцювати на сцені. Книга “Танці з зірками” станцьована, погасли софіти, завіса закрита…”, – написала хореограф.

У коментарях її підтримала колега по цеху Олена Шоптенко, яка раніше також прийняла рішення завершити свою участь в проекті як хореограф в парі. А ось шанувальники Ілони засмучені новиною, але сподіваються побачити її в ролі судді:

  • “І заради кого тепер дивитися шоу?”;
  • “Дуже шкода…”;
  • “Ти як ніхто доросла до ролі судді!”;
  • “Якщо на паркеті ваша кар’єра вже закінчилася, то сподіваюся, почнеться в тренерському кріслі у майбутньому”, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.