Руслана Писанка, Лоліта Мілявська та інші зірки, які вийшли заміж після сорока: вікові наречені (ФОТО)

Якщо вам трохи за 30-ть - є надія вийти заміж за принца.

Жінкам притаманно у будь-якому віці прагнути створити родину. Інколи кар’єра та робота не дають змоги вийти заміж у 20 років, але є багато гарних прикладів, коли зрілі жінки одягали плаття нареченої і були щасливі у шлюбі.

Руслана Писанка

Неймовірно харизматична Руслана Писанка вийшла заміж після 40-ка років. Познайомилася у мережі. Вважає, що чоловік має добиватися жінку кожного дня, а не думати про те, що вона створена для хатніх обов’язків. Саме весілля відбулося без пишних застіль.

Марина Федунків

Комедійна акторка українського походження вийшла заміж у 49 років. Одружилася з іноземцем, з яким познайомилася у 2019 році. Цікаво, що чоловік молодший за свою обраницю. Весілля було таємним.

Марина Федунків

Лоліта Мілявська

У 47 років артистка вийшла заміж вп’яте. Обранцем став молодший за неї фітнес-тренер.

Лоліта Мілявська з чоловіком

Не заладилися стосунки з обранцем і у 2020 році пара вирішила розлучитися. Тривалий час ходили чутки, що співачка стала вшосте нареченою, але зірка їх спростувала.

Ірина Білик

Ірина Білик та Аслан Ахмадов – ще один приклад того, що кохання можна зустріти у будь-якому віці. Зірка у 45 років подарувала коханому сина Табріза. Щоправда, пара вирішила все ж таки розлучитися. Ірині не подобаються стосунки на відстані.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов
Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Лєра Кудрявцева

Екс-обраниця Сергія Лазарєва вийшла заміж у 42 роки. Настільки перехвилювалася наречена на святі, що їй навіть викликали лікаря.

Лєра Кудрявцева

 

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.