Зніметься у “Кріпосній”? Леся Нікітюк стане героїнею українського серіалу і вже старанно готується до зйомок

Леся Нікітюк неймовірно порадувала своїх фанатів новиною — зірка збирається зніматися у серіалі.

Усі звикли, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк позиціонує себе перш за все, як гумористична шоувумен. Зірка зазвичай бере участь у легких розважальних проектах. Взагалом, Леся Іванівна не зраджує своїй професії і виконує дві основні функції: ведення телевізійних передач і приватних свят.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Однак, не так давно співачка спробувала себе у музичній сфері і довела навіть Руслану Квінті, що вона варта більшого.

Леся Нікітюк зніматиметься в серіалі

Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, яка усе розповіла за себе сама. У руках зірки був сценарій до серіалу.

Скріншот сторінки Лесі Нікітюк

Втім, назву проекту знаменитість передбачливо затулила пальцем. Нікітюк зазначила, що це “історичний момент”. Судячи з усього, назва серіалу доволі коротка, тому перше, що приходить на думку — це кріпосна, яка зараз знаходитися у виробництві.

Та цілком можливо, що це менш гучний проект. Судячи з того, що Леся Іванівна вирішила створити з цього інтригу, для її фанатів її роль буде великим сюрпризом.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк досі залишається самотньою. Зірка старанно приховує особисте життя від журналістів та фанатів, і гордо носить статус “холостячки”. Декілька років тому телеведуча мало вийти заміж і повідомила про те, що будує серйозні стосунки з сусідом по будинку. Однак, щось пішло не так і пара вирішила розірвати відносини. З якої причини це сталося Леся не розповіла, як і не розсекретила особистість колишнього обранця.

Схожі статті