Максим Галкін радіє, що донька Христини Орбакайте нарешті подружилася з двійнятами: “Відразу три сонечка”

Унікальна родина в Алли Борисівни та Максима Галкіна, де є племінники - старші за свою тітку та дядька.

З появою Лізи та Гаррі у родині Примадонни сформувалася цікава ієрархія. Малюки приходяться тіткою та дядьком дітям Христини Орбакайте. Так, як двійнята з’явилися аж у 2013 році на світ, їх племінники – значно старші за них самих. Поки що дітям не розповідають всіх тонкощів родинних зв’язків і вони просто спілкуються зі своїми рідними.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін та Алла Пугачова

Максим Галкін показав, як до них у гості приїхала онучка Алли Пугачової. Дівчинку звати Клава. Материне прізвище їй не дісталося. Народилася дитина у шлюбі Христини та успішного бізнесмена Михайла Земцова, який проживає у Штатах. Сама співачка з Клавою також там нерідко затримується.

Зараз дівчинку відправили до бабусі у її розкішний замок.

“Щасливі Клава, Ліза і Гарік поїхали на день народження до друга. Всім бажають гарного настрою!”, – написав батько двійнят Максим Галкін.

Як ставиться до малюків Христина Орбакайте?

Старша донька Примадонни розповідала, що була ошелешена новиною про те, що Алла Борисівна вдруге хоче стати матір’ю. Співачка пригадувала, що перша зірка естради не вела себе, як ідеальна родителька.

Мама і донька часто конфліктували, але врешті-решт порозумілися. Також Христина не розуміла навіщо потрібно звертатися до сторонньої жінки, щоб народити дітей.

Орбакайте наголошує, що питання сурогатного материнства підіймалося у них часто у родині, але серйозно про це замислилися лише, коли у планах з’явилися двійнята.

Схожі статті