Михайло Поплавський вперше вийшов в люди з родиною сина: похизувався красою невістки та змужнілим онуком

Михайло Поплавський вже став дідусем. Онуком дуже пишається, а ще більше сином, якому навіть присвятив пісню.

Михайло Поплавський – легендарний співак, який переживає зараз новий етап творчості. Після ряду хітів, які звучать на кожному застіллі, артист знову взявся креативити нові пісні й навіть випустив кліп.

Чоловік вирішив присвятити композицією своєму улюбленому синові Олександру. Головну роль у кліпі зіграв онук чоловіка Єгор. Хлопцю випала можливість зображувати свого батька у дитинстві.

На прем’єру кліпу “Сину мій” Михайло Михайлович запросив того, кому і присвятив своє нове творіння – Олександра Поплавського. Разом з ріднею вічно Юний Орел ефектно позував на сцені.

Михайло Поплавський з родиною

ДТП Олександра Поплавського

Молодий син Михайла Михайловича у 2008 році втрапив у халепу. Чоловік був у салоні джипу, з управлінням якого не впорався 40-річний водій. Згодом стало відомо, що чоловік перевищив швидкість та наразив на небезпеку молодого Олександра.

Розбита машина Олександра Поплавського

Молодику не було ще й 30 років, а йому довелося пережити 5 операцій та тривалий курс реабілітації. Одразу після автотрощі його доставили у реанімацію.

Михайло Поплавський нібито навіть хотів відвезти свого сина на лікування у Тибет.

Та зараз все в Олександра добре. У нього красуня-дружина, підростає син. Відомо, що стопами батька чоловік не пішов. Він не схотів бути артистом, натомість займається успішно бізнесом. Соціальні мережі майже не веде і старається цінувати свою непублічність.

 

Схожі статті