Чому у Насті Каменських і Потапа досі немає дітей? Навіть сина Андрія від першого шлюбу не взяли виховувати

Настя Каменських не раз зізнавалася, що дуже мріє про дитину. Втім, досі співачка не стала мамою. Чому?

Настя Каменських – яскрава артистка, яка вміє приваблювати та закохувати. Своє серце співачка віддала єдиному чоловіку – реперу Потапу. З ним вона дуже щаслива у шлюбі. Пара живе у великому будинку, де не вистачає лише одного: дитячої кімнати.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Зірці 34 роки і вона не раз зізнавалася, що дуже мріє про дитину. Їй байдуже буде у неї хлопчик чи дівчинка, вона буде кохати свого малюка безумовно. Сама ж поп-діва не розкриває причин відсутності дітей у своєму шлюбі.

Цей рік став особливо тяжким для Каменських: вона втратила батька та відправилася на ретріт до Мексики зі своїми подругами та мамою. Зараз у співачки розпочалася активна концертна діяльність. Вона вже давала гучний виступ на київському фестивалі “Атлас вікенд” та їздить з гастролями по містах України. Що ж, кар’єристка тут перемагає материнство.

Стосунки сина Потапа і Насті Каменських

Андрій проживає з мамою та своєю старшою сестрою Наталією. З батьком хлопчик часто подорожує та проводить дозвілля.

Виявляється, Олексій Потапенко готував свою дитину до того, що він одружиться з іншою жінкою. Син дуже делікатно поставився до рішення батька, адже вже розумів, що рідній людині так буде краще.

Втім, ніколи пара Потапа та Насті не з’являється на публіці з Андрієм. Каменських навіть не згадує хлопця у своїх соціальних мережах.

Цікаво, що про готовність до другої дитини не говорив ні слова сам Олексій.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.