Юлія Зайка пояснила раптове заміжжя з Богданом Юсипчуком та заговорила про поповнення: “Бейбік буде”

Чи правда, що Юлія Бельченко вийшла заміж через вагітність? Усі деталі у статті.

Декілька днів тому відомий український телеведучий Богдан Юсипчук та його новоспечена  дружина, екс-учасниця шоу “Холостяк” Юлія Бельченко шокували мережу звісткою про весілля. Глядачі навіть не підозрювали про те, що між зірками є стосунки. Пара активно приховувала роман і не давала ніякого приводу думати, що спільна фотографія з заходу раптово переросте у торжество кохання.

Юля Зайка та Богдан Юсипчук
Юля Зайка та Богдан Юсипчук

Юлія Бельченко та Богдан Юсипчук спланували весілля за 3 дні

Згодом стало відомо, що весілля було раптовим не тільки для користувачів мережі, але й для самої зіркової пари. Богдан зізнався, що свято спланували лише за 3 дні, а підготовкою до нього займалася його наречена.

Звісно ж, перша думка, яка навідує голову здивованих користувачів — це незапланована вагітність Зайки, яка і змусила знаменитостей швидко піти під вінець.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко.

Аудиторія не витримала, і одна з користувачок таки поцікавилася в Юлі, чи має її здогадка якесь підгрунтя. Вона запитала у дівчини, чи “буде бейбік”, на що Зайка відповіла, що не вагітна.

Причину швидких заручин та раптового заміжжя пара досі не відкриває. Однак, обидва вже підтвердили, що весілля було справжнім. Богдан та Юля не брали участь ні у яких зйомках та телепрограмах, а влаштували власне свято через особисте бажання. Найближчим часом Бельченко обіцяла розповісти усі деталі та пояснити, чому сталося саме так.

До речі, уважні підписники Юлі помітили, що на весіллі не було навіть її мами. Це змусило їх думати про те, що воно було зіграно для піару.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.