Як виглядав та чим займався перший чоловік Наталії Мосейчук, якому теледіва народила сина Антона?

Мало хто знає, що Наталія Мосейчук мала два шлюби. Чому не склалося у молодості її особисте життя?

Наталія Мосейчук. З екранів вона демонструє залізний характер та принциповість. У кар’єрі зірка звикла робити ставку на свій талант і не займається самопіаром на особистому житті. До останніх років її стосунки з родиною, чоловіками взагалі були темою табу, поки артистка не вирішила привідкрити завісу таємничості.

Наталія Мосейчук з чоловіком та молодшим сином
Наталія Мосейчук з чоловіком та молодшим сином

Теледіва із захопленням розповідає про свого обранця Іллю, з яким познайомилася на роботі на “5 каналі”. Та згодом з’ясувалося, що шлюб взяла зірка вдруге.

Хто був першим чоловіком Наталії Мосейчук?

Відомо, що вперше виходила заміж Наталія ще у студентські роки. Тоді вона тільки починала свій кар’єрний шлях і разом з чоловіком мріяла про велике майбутнє у Києві. Під вінець пішла на рідній Житомирщині.

Відомо, що коханому жінка народила сина Антона у 1998 році.

Наталія Мосейчук з старшим сином
Наталія Мосейчук зі старшим сином

Втім, життя з коханим після переїзду до Києва не склалося. Артистка ще зовсім маленького, 10-ти місячного синочка була змушена віддати на виховання своїм батькам. Там Антон провів цілих 2 роки, поки чекав, як мама стане на ноги і зможе його забрати до себе.

Чому стало необхідними полишити свого обранця – Наталія не розповідає досі. Вона навіть не називає імені свого екс-коханого та категорично відкидає всі запитання про свій перший шлюб.

Сина виховала самотужки, зараз Антону 22 роки і він вже студент. Зміг здобувати навчання навіть закордоном.

Схожі статті